UPDATE & WIN ACTIE !!!
 
Beste iedereen,
 
Zoals beloofd even wat korte info en helemaal vanonder een WIN ACTIE
Vandaag is de officiële start van onze promotie campagne. Je zal onze mooie poster (hopelijk) nog wel vaker gaan zien dus.
 
Kaartverkoop
We laten jullie graag weten dat we sterk overwegen ‘maar’ 400 kaarten te verkopen dit jaar.
Dit is minder dan vorig jaar maar onze locatie (MALPERTUUS op Clinge) is dan wel een stuk gezelliger maar ook wat kleiner. Balans is belangrijk dus we hebben liever wat minder bezoekers maar wel genoeg ruimte voor mensen om zich vrij te bewegen.
 
LET OP
de helft is allang verkocht dus wil je erbij zijn wacht dan niet te lang:
 
After Party
Voor het eerst gaan we ook na ‘sluitingstijd’ door met een feestje. Dat wil zeggen dat om 18u het festival stopt met schenken maar we verder gaan in de bar met live muziek, speciaal bieren en een echt food court met frietjes en broodjes.
Openingstijden op 4 November:
 
Festival deuren open 13.00u – Officiële opening met doedelzak muziek 13u30 en sluiting dus klokslag 18u.
Om de promotie te starten en kans te maken op leuke prijzen, share/deel deze post op je eigen Facebook en tag 2 vrienden, maak zo kans op 3(!!) vrijkaarten EN een fles whisky! ? ?
Dit jaar is er bij onze Zomerfilm-bar weer van allerlei lekkers verkrijgbaar. Zoals de allereerste Zomerfilm-cocktail ism The Holy Spiritus ??
Kom jij ook proeven? En tegelijkertijd natuurlijk genieten van de mooiste films op een geweldige locatie?
Meer info? www.zomerfilm.nl
 
the-holy-spiritus-horeca-slijterijen-groothandel

Price Based Country test mode enabled for testing België. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari