Jouw evenement in onze kerk

Van privéfeest tot business event

Als meesterbrein achter al die heerlijke bijzondere dranken heeft onze Master brewer Tom natuurlijk maar één wens. En dat is dat al zijn creaties met enthousiasme en veel plezier gedronken worden. Om dit te realiseren werken we natuurlijk nauw samen met lokale en regionale slijterijen, horeca en groothandels.

evenementen-tom-genbrugge-goderic-van-den-brande-the-holy-spiritus

Perfecte plek voor jouw evenement

Feest in een kerk

Maar wist je dat we ook graag voor jou elk denkbare zakelijk en privé evenementen organiseren? Omdat we nog behoorlijk wat open ruimtes, mysterieuze gangen en keurige achterkamertjes over hebben op onze unieke locatie is onze kerk de perfecte plek voor jouw evenement. Dus ben jij op dit moment aan het broeden op een feestelijk plan of misschien wel een serieus event? Ga dan altijd eens vrijblijvend het gesprek met ons aan.

Van 10 tot 450 personen

Bij elk feest of event kunnen we 10 tot 450 personen herbergen. Graag verzorgen we hierbij de aankleding en catering. Maar het is uiteraard ook mogelijk dit zelf te organiseren.

Tentoonstellingen

Theatervoorstellingen

Concerten

Unieke locatie voor fotoreportages

Workshops

Lokale activiteitenen

Zakelijk of particulier

Stijlzoekers

contact-doperkerk-sint-jansteen-the-holy-spiritus

Samenwerken met evenementen bureaus

Festival organiseren in een kerk

Hou jij zo van feesten dat je zelfs je beroep gemaakt hebt van het organiseren van evenementen? In dat geval adem je eigenlijk al The Holy Spiritus zonder dat je je er wellicht van bewust bent. Hoog tijd dus om snel af te spreken, om samen de business kansen die er voor ons beiden liggen te bespreken. Klik op onderstaande knop voor onze contactgegevens en het webformulier.

The Holy Spiritus Kerk open voor publiek

Jouw evenement in onze kerk

Ga jij binnenkort trouwen? Organiseer je een kunsttentoonstelling? Heb je met jouw theatergroep een voorstelling gepland. Zoek je een locatie voor de rock-band die je naar Nederland hebt gehaald? Wil je workshops organiseren maar heb je niet voldoende ruimte? Zie jij het wel zitten om een braderie te organiseren in een kerk? Wordt het weer eens tijd een professionele klanten dag te organiseren? Of wil je gewoon het leven vieren van iemand van wie je houdt of die je juist heel erg gaat missen?

evenementen-doperkerk-sint-jansteen-brouwerij-stokerij-the-holy-spiritus

WIL JE IETS WETEN, PROEVEN OF DOEN?

Contact over

Adres
Hoofdstraat 4
4564 AP Sint Jansteen
info@theholyspiritus.com