Jouw Proeverij in onze voormalige kerk

Van privéproeverij tot business proeverij

Als meesterbrein achter al die heerlijke bijzondere dranken heeft onze Master brewer Tom natuurlijk maar één wens. En dat is dat al zijn creaties met enthousiasme en veel plezier gedronken worden. Om dit te realiseren werken we natuurlijk nauw samen met lokale en regionale slijterijen, horeca en groothandels.

evenementen-tom-genbrugge-goderic-van-den-brande-the-holy-spiritus

Perfecte plek voor jouw Proeverij

The Holy Spiritus Proeverij “Een Echte Beleving”

Heb je graag eens een originele proeverij in een sfeervolle en mysterieuze omgeving? Dan ben je hier aan het juiste adres. Niet enkel kan je proeven van wat gecreëerd is in deze toverachtige brouwerij, je krijgt bij elke proeverij ook de gelegenheid van een begeleide rondleiding doorheen de brouwerij en de distilleerderij … Ervaar de geheimen van het brouwen en distilleren in een gebouw met karakter dat vraagt om jou te kunnen ontmoeten.

 

BLIJF ALLERT tijdens COVID-19 (Coronamaatregelen 2021)

– Volg de instructies van de organisatie en standhouders

– Hou 1.5 meter afstand

– Reinig regelmatig je handen

– Raak niet zomaar alles aan

– Geen toegang indien je ziek bent

– Het maximum aantal personen wordt gerespecteerd

– Realiseer geen wachtrijen

Persoonlijk en op maat gerealiseerd

Bij elke proeverij op maat zorgen wij voor jouw exclusieve beleving. Op maat gemaakte proeverijen met elk zijn eigen karakter in een sfeer die bijna nergens anders terug te vinden is …

Proeverij van 10 – 20 personen

Smaak de Cider

Heerlijke Mede

Streekproducten proeven

Ervaar Distillaten

Lokale producten 

Zakelijk of particulier

Grensoverschrijdend

contact-doperkerk-sint-jansteen-the-holy-spiritus

Samenwerken met evenementen bureaus

Proeverij organiseren in een voormalige kerk

Hou jij zo van genieten dat je zelfs je beroep gemaakt hebt van het organiseren van proeverijen? In dat geval adem je eigenlijk al The Holy Spiritus zonder dat je je er wellicht van bewust bent. Hoog tijd dus om snel af te spreken, om samen de business kansen die er voor ons beiden liggen te bespreken. Klik op onderstaande knop voor onze contactgegevens en het webformulier.

The Holy Spiritus Kerk open voor publiek

Jouw proeverij en beleving in onze voormalige kerk

Wil jij De Echte Beleving van onze Proeverijen? Hieronder heb je al enkele voorbeelden:

– Bee My Sweety €15,00-/persoon

Een begeleide rondleiding doorheen de Brouwerij & Distilleerderij met een Proeverij van onder andere Zeeuwse Cider Brut en 6 variaties van onze heerlijke zoete Mede (Honingwijnen/Mead), plus 2 koffielikeuren vergezeld van een knabbel en een flesje water om ervoor te zorgen dat de drank niet te sterk naar het hoofd stijgt. Dit alles in een sfeervolle en geestrijke omgeving. (minimum 10 personen per proeverij)

– Love 2 Switch €20,00-/persoon

Een begeleide rondleiding doorheen de Brouwerij & Distilleerderij met een Proeverij van onder andere Zeeuwse Cider Brut, 2 verschillende Vodka’s en 3 verschillende Gin’s (elk met hun eigen Twist) vergezeld van een knabbel en een flesje water om ervoor te zorgen dat de drank niet te sterk naar het hoofd stijgt. Dit alles in een sfeervolle en geestrijke omgeving. (minimum 10 personen per proeverij)

– You’re the Strongest €25,00-/persoon

Een begeleide rondleiding doorheen de Brouwerij & Distilleerderij met een Proeverij van onder andere Zeeuwse Cider Brut en zeven variaties in Distillaten waaronder Honey Love & Zeeuwse Calva die elks op hunzelf hebben mogen rijpen op vat in deze prachtige omgeving waar wij onze drank delen met de engelen (AngleShare). Daarbij een aangepaste knabbel en een flesje water om ervoor te zorgen dat de drank niet te sterk naar het hoofd stijgt. Dit alles in een sfeervolle en geestrijke omgeving. (minimum 10 personen per proeverij)

Heb jij zelf een andere suggestie voor een proeverij bij ons? Elk idee is bespreekbaar.

Voor een bestelling van één van deze proeverijen kan je ons contacteren onderaan deze pagina. Wij heten je van harte welkom …

The-Holy-Spiritus-Sint-jansteen-doper-kerk

WIL JE IETS WETEN, PROEVEN OF DOEN?

Contact over

Adres
Hoofdstraat 4
4564 AP Sint Jansteen
info@theholyspiritus.com

Price Based Country test mode enabled for testing België. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari