Private label alcoholische dranken

Natuurlijk, circulair en meer dan uniek

De kunst van het brouwen en stoken is waar het ons om gaat. Daarom zijn wij altijd op zoek naar ondernemers die kansen zien in onze hoogwaardige producten. Ben jij zo’n ondernemer? Dan bieden wij jou de kans mee te liften op de kennis, kunde en het netwerk van The Holy Spiritus.

private-label-stokerij-brouwerij-the-holy-spirit

Private label flessen voor particulieren

Private label drank creaties

Steel de show met een unieke fles voor je vrienden en kennissen. Perfect als herinnering aan een uniek moment, feest of event. Dus ben je of ken je iemand die binnenkort gaat trouwen? Een persoonlijk of zakelijk jubileum viert? Wordt er een baby geboren? We kunnen het zo gek niet bedenken of in onze optiek is er wel een private label fles voor te bedenken.

Eigen label

Private Label drank

Onze Master Brewer Tom zal nauw met je samenwerken voor de creatie van jouw Private Label drank. Dit terwijl een persoonlijke projectmanager zorgt draagt voor alle gerelateerde randzaken. Zaken zoals vormgeving, de fles, aantallen, distributie en deadlines. Een samenwerking die jou garandeert dat het eindproduct aan al je eisen voldoet en zo jouw merknaam met trots kan dragen. Dus ben je op naar een private label cider of een exclusieve winkelmerkoplossing? Ook dan horen we bij The Holy Spiritus brouwerij graag van je.

the-holy-spiritus-private-horeca-slijterijen-groothandel

Aangepaste smaakwensen

Aangepaste smaakwensen doorvoeren begint met het delen van je ideeën en gedachten voor de cider, honingwijn, likeuren en distillaten. Tom en zijn netwerk aan technologen genereren de smaak die je graag aan jouw private label drank toevoegt. Dus we kunnen er op deze pagina lang over uitwijden, maar het komt eigenlijk simpel gezegd hierop neer: deel je ideeën en we maken er samen wat lekkers van.

 

Kwaliteitsborging

Onze ambachtelijke dranken worden nauwlettend gevolgd, van het telen van de appels tot het verpakken van de producten. Elke batch wordt geproefd voordat deze wordt verpakt om zeker te stellen dat het product van de hoogste kwaliteit is.

Onze service voor uw private label drank

Bij het maken van jouw private label drank focussen we ons volledig op uw merk. Tijdens deze nauwe samenwerking geven we jouw drank karakter en een onderscheidend vermogen. Je kunt ervoor kiezen alleen de drank te produceren, of juist alles samen met The Holy Spititus brouwerij te realiseren. Deze manier van werken garandeert je onafhankelijkheid en bied je de mogelijkheid om een uniek eigen assortiment te creëren. Op deze manier kun je goede private labels maken van hoge kwaliteit.

SAMENWERKEN MET HORECA, SLIJTERIJEN & GROOTHANDEL

Kansen voor horecaondernemers

Stromen bij jou de cider, honingwijn, distillaten en likeuren ook door je aderen? In dat geval adem je eigenlijk al The Holy Spiritus zonder dat je je er wellicht van bewust bent.

Hoog tijd dus om snel af te spreken, om samen de business kansen die er voor ons beide liggen te bespreken. Klik op onderstaande knop voor onze contactgegevens en het webformulier.

the-holy-spiritus-private-horeca-slijterijen-groothandel
The-Holy-Spiritus-doperkerk-Sint-Jansteen-

Wil je eerst komen proeven?

Private label smaken proeven

Wanneer je nadenkt over een private label cider, honingwijn, distillaat of likeur is proeven natuurlijk de eerste stap. Uiteraard zijn wij natuurlijk al meer dan 100% overtuigd van onze eigen kwaliteit en kunde, maar het praat een stuk makkelijker wanneer jij ook precies weet wat de mogelijkheden zijn. Daarom is het leuk jouw reis, richting jouw eigen private label fles, te starten met een proeverij. Onze Master Brewer Tom neemt je mee de gangen van de kerk in en laat je de ongekende smaakvariaties zijn en proeven.

WIL JE IETS WETEN, PROEVEN OF DOEN?

Contact over

Adres
Hoofdstraat 4
4564 AP Sint Jansteen
info@theholyspiritus.com

Price Based Country test mode enabled for testing België. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari