Charismatische ciders

Er was eens een appel

Cider is HOT. Sterker nog, cider is zó HOT dat het binnenkort niet normaal COOL meer is om cider te drinken. Tenminste dat is de voorspeling die gonst door de gangen van de oude kerk in Sint Jansteen.

ciders-sint-jansteen-the-holy-spiritus

Cider is coming to get you

Wat is cider?

Mondiaal bespeuren we dus een trend. Dus ben jij een trendsetter, een verdwaalde hipster, pagan, gothic, crusty, emo, gewoon een brave borst of juist een hardcore rebel, jong of wat ouder? Drink je nu wel eens een glas wijn of een biertje, wees dan gewaarschuwd, want cider is coming to get you.

SAMENWERKEN MET HORECA, SLIJTERIJEN & GROOTHANDEL

Beste cider van Nederland

Stroomt bij jou de cider ook door je aderen? In dat geval adem je eigenlijk al Holy Spiritus zonder dat je je er wellicht van bewust bent.

Hoogtijd dus om snel af te spreken, om samen de business kansen die er voor ons beide liggen te bespreken. Klik op onderstaande knop voor onze contactgegevens en het webformulier.

cider-appel-the-holy-spiritus
The holy spiritus Cider proces

Cider in een notendop

Cider is een ambacht dat ontstaan is in landen waar appels veelvuldig groeien.  Cider is namelijk gegist appelsap en kent haast ontelbare variaties. Appelsap bevat suiker, wat gedurende het proces vergist wordt tot alcohol. Wanneer Tom klaar is heeft onze cider een alcoholpercentage van 2% tot 8%.

Nieuwsgierig en meer weten over:

E

Waar wij de appels vandaan halen?

E

Hoe het cider proces werkt?

E

Wat we gedurende het gisten allemaal meten?

E

En hoe wij bepalen of we een top cider gebrouwen hebben?

E

Of wil je gewoon lekker ontspannen proeven?

Je bent meer dan welkom

Alleen, of juist gezellig samen met al je vrienden of heel je familie. Het enige dat we je vragen is jezelf vooraf even aan te melden.

The-Holy-Spiritus-doperkerk-Sint-Jansteen-

Brouwij & stokerij open voor publiek

Cider kopen en proeven

Word jij enthousiast van brouwerijen en stokerijen en ambachtelijke alcoholische dranken? Of ben je meer iemand die wild wordt van streekgebonden natuurproducten, duurzame circulaire creaties en outside the box bestemmingsplannen voor verlaten kerken? Of ben jij juist die persoon die zich geregeld afvraagt welke 43 producten je van 1 appel kunt maken en hoe de mensheid uitgestorven tarwe en roggen rassen terug het landschap in krijgt? 

WIL JE IETS WETEN, PROEVEN OF DOEN?

Contact over

Adres
Hoofdstraat 4
4564 AP Sint Jansteen
info@theholyspiritus.com

Price Based Country test mode enabled for testing België. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari