Ambachtelijke & linke likeuren

Vroeger en nu samen in één glas

Onze kerk kent natuurlijk vele verborgen vertrekken en gangen. Allemaal hebben ze een belangrijke, maar inmiddels vergeten functie. Daarom toen wij nadachten over de perfecte plaats voor de productie van onze bijzondere likeuren waren we er snel uit: de sacristie.

The-Holy-Spiritus-Goderic-van-den-brande-likeuren

Het gebeurd in de sacristie

Beste likeur ever

De sacristie is van oudsher dé ruimte in een Rooms-Katholieke kerk waar zaken bewaard werden die onmisbaar zijn voor een volgende kerkdienst. Zie jij ambachtelijke en bijzondere likeur nou, net als wij, als een onmisbare drank voor de nabije toekomst?

likeur-brouwerij-master-brewer-the-holy-spiritus

Likeuren uit vergeten tijden

Lekkere likeur moet je proeven

Wat denk je bijvoorbeeld van bedovergrootmoeders likeurtjes zoals de gekende kruiden-, bloemen- en fruitlikeuren?

Grote kans dat het alweer een tijdje geleden is dat je aan deze vergeten granen en fruitsoorten hebt gedacht. Gelukkig kunnen we allemaal rekenen op Master brewer Tom om deze vergane glorie opnieuw in ere te herstellen.

Nieuw leven voor eeuwenoude likeuren

Onze kerk heeft geheimen, maar staan in een schril contrast wanneer we kijken naar de mysterieuze wereld van de eeuwenoude likeuren. Want sommige likeuren zouden bij consumptie zelfs kunnen leiden tot de dood. Russisch roulette met een drankje dus. Nou zo gek gaan we het hier zeker niet maken bij The Holy Spiritus brouwerij. Wat we wel gaan doen is het zoete van appel combineren met het Zeeuwse zilt.

Benieuwd en wil je meer weten over:

E

De clash van 2 uiterste smaken in een glas?

E

Welke oogsten uit de zee we zoal toevoegen?

E

Welke duistere en geheime recepten we kennen?

E

Of wil je gewoon lekker ontspannen proeven?

Je bent meer dan welkom

Hou je van likeuren en wel van een avontuurtje kom dan zeker eens langs bij The Holy Spiritus brouwerij. Alleen, samen of met een hele bus vol met vrienden van je vrijgezellenfeest. Het enige dat we je vragen is jezelf vooraf even aan te melden, via onderstaande knop.

winkelverkoop-brouwerij-stokerij-doperkerk-the-holy-spiritus

Samenwerken met horeca, slijterijen & groothandel

Likeur inkopen voor handel

Stromen bij jou de cider, honingwijn, distillaten en likeuren ook door je aderen? In dat geval adem je eigenlijk al The Holy Spiritus zonder dat je je er wellicht van bewust bent. Hoog tijd dus om snel af te spreken, om samen de business kansen die er voor ons beide liggen te bespreken. Klik op onderstaande knop voor onze contactgegevens en het webformulier.

Likeur Brouwerij open voor publiek

Nieuwe likeur recepten bedenken

Word jij enthousiast van brouwerijen en stokerijen en ambachtelijke likeuren? Of ben je meer iemand die wild wordt van streekgebonden natuurproducten, duurzame circulaire creaties en out of de box bestemmingsplannen voor verlaten kerken? Of ben jij juist die persoon die zich geregeld afvraagt welke 43 producten je van 1 appel kunt maken en hoe de mensheid uitgestorven tarwe en roggen rassen terug het landschap in krijgt?

winkelverkoop-brouwerij-stokerij-doperkerk-the-holy-spiritus

WIL JE IETS WETEN, PROEVEN OF DOEN?

Contact over

Adres
Hoofdstraat 4
4564 AP Sint Jansteen
info@theholyspiritus.com

Price Based Country test mode enabled for testing België. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari