Ontelbare honingwijn variaties

Mede mogelijk gemaakt door bijen

Bij The Holy Spiritus doen wij er natuurlijk alles aan om de bijen naar Sint Jansteen te krijgen.
Maar ja, je weet hoe bijen zijn! Eén keer vriendelijk vragen is prima. Een tweede verzoek gaat nog net. Maar een groepje tevreden bijen irriteren, door ze te dwingen huis en haard te verlaten, triggert vaak de wat meer prikkelbare kant van hun doorgaans zo zachte karakter.

honingwijn-sint-jansteen-the-holy-spiritus
The Holy Spiritus Honingwijn proeven

Als de berg niet naar mozes komt

Maak kennis met onze honingwijn

The Holy Spiritus brengt minstens 1 x per jaar een bezoekje aan haar gevleugelde vrienden. Aansluitend maakt in de periode van mei tot september onze Master brewer Tom ontelbare honingwijn variaties. Ben je benieuwd hoe zo’n proces van minimaal één jaar mengen, afkoelen, gisten in fles, gisten op vat, overhevelen en bottelen verloopt?

The Holy Spiritus Honingwijn proeven

Godennectar voor ons stervelingen

De oudste honingwijn staat in de geschiedenisboeken op zo’n 6000 voor Christus. Dus al 8000 jaar wordt elke creatie gekenmerkt door een unieke smaak, ontstaan aan de hand van de meester en de locatie, van diens brouwerij. Maar de laatste 1300 jaar zit honingwijn helaas in een die impopulair dal. Het is onze bedoeling deze Godendrank volt te trekken en samen met jou de geschiedenisboeken in te gaan als de ongekroonde vlottrekkers. Doe je mee?

Benieuwd en wil je meer weten over:

E

De invloed van de locatie op de smaak van mede?

E

Geheime mysterieuze geneeskrachtige eigenschappen van honing?

E

De link met Witte Donderdag?

E

Hoe wij een positieve bijdrage leveren aan de bijenpopulatie

E

Of wil je gewoon lekker zorgeloos Mede komen proeven?

Je bent meer dan welkom

Bij de The Holy Spiritus brouwerij in Sint Jansteen ben je als mede fan of nieuwsgierige enthousiasteling meer dan welkom. Alleen, of juist gezellig samen met vrienden en/of familie of zoek je een serieus uitje met de imkerclub. Het enige dat we je vragen is contact op te nemen via onderstaande knop.

The Holy Spiritus Open voor publiek

Honingwijn fabriek open voor publiek

Honingwijn proevenrij

Word jij enthousiast van honingwijn en ambachtelijke alcoholische dranken? Of ben je meer iemand die wild wordt van streekgebonden natuurproducten, duurzame circulaire creaties en outside the box bestemmingsplannen voor verlaten kerken? Of ben jij juist die persoon die zich geregeld afvraagt welke 43 producten je van 1 appel kunt maken en hoe de mensheid uitgestorven tarwe en roggen rassen terug het landschap in krijgt?

Samenwerken met horeca, slijterijen & groothandel

Honingwijn kopen

Stromen bij jou de cider, honingwijn, distillaten en likeuren ook door je aderen? In dat geval adem je eigenlijk al The Holy Spiritus zonder dat je je er wellicht van bewust bent.

Hoog tijd dus om snel af te spreken, om samen de business kansen die er voor ons beide liggen te bespreken. Klik op onderstaande knop voor onze contactgegevens en het webformulier.

The Holy Spiritus Open voor publiek

WIL JE IETS WETEN, PROEVEN OF DOEN?

Contact over

Adres
Hoofdstraat 4
4564 AP Sint Jansteen
info@theholyspiritus.com

Price Based Country test mode enabled for testing België. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari