Deftige distillaten

Op het snijvlak van alchemie & creativiteit

De wereld kent veel mysterieuze mystieke plekken. Bij The Holy Spiritus houden we van deze wereld, maar stiekem nog meer van regionaal en streekgebonden. Daarom is het maar goed dat de mensheid voor mysteries niet meer hoeft af te reizen naar verre oorden.

distillaten-doperkerk-the-holy-spiritus

Distilleren is a way of life

Distillatieproces zelf beleven

Als je wonderen van dichtbij wilt aanschouwen kom je gewoon naar The Holy Spiritus kerk in Sint-Jansteen. Want in de achterkamertjes van de oude kerk maakt onze Master brewer nagenoeg dagelijks de meest creatieve distillaten. Sommige zijn knettergekke brouwsels, andere daarentegen weer ontzettend deftige dranken.

Hoe hij dit doet kun je zelf komen ervaren tijdens een bezoek. Dus kom, proef, geniet, ervaar en vergeet nooit meer. En dan vooral hoe ongelofelijk mysterieus een gedistilleerd drankje smaakt op het snijvlak van theoretische kennis en fantasierijke kunde.

5B2B3468-E188-4647-92EB-BB4B256D635D

Alles dat je altijd al wilde weten over distillaten 

De appel en honing zijn de basis voor al onze producten. Op dit moment, en ondersteund met een beetje fantasie, maken wij 43 verschillende dranken van deze basis. Want bevat de grondstof suiker, dan kunnen wij er een smakelijk distillaat van maken. Maar wat dit proces bijzonder maakt is dat alle producten die we gebruiken lokaal gekweekt zijn. Dat betekent dat jij het Zeeuws – Vlaamse landschap terug proeft in de producten van The Holy Spiritus brouwerij. En dat maakt het naast erg lekker ook nog eens absoluut uniek. Je zou het eigenlijk gewoon eens moeten proeven.

SAMENWERKEN MET HORECA, SLIJTERIJEN & GROOTHANDEL

Gedistilleerde dranken te koop

Stromen bij jou de distillaten ook door je aderen? In dat geval adem je eigenlijk al The Holy spiritus zonder dat je je er wellicht van bewust bent.

Hoog tijd dus om snel af te spreken, om samen de business kansen die er voor ons beide liggen te bespreken. Klik op onderstaande knop voor onze contactgegevens en het webformulier.

the-holy-spiritus-private-horeca-slijterijen-groothandel

Benieuwd en wil je meer weten over:

E

Wat onze exacte distilleermethode is?

E

Hoeveel % er jaarlijks verdampt in onze kerk?

E

Welke 15 synoniemen Tom kent voor een glaasje jenever?

E

Ons wereldberoemde pruimen distillaat?

E

Of wil je gewoon lekker zorgeloos komen proeven?

Je bent meer dan welkom

Alleen, samen, met je hele voetbalteam of tijdens een hilarische reünie met oud klasgenoten? Wees welkom. Het enige dat we je vragen is jezelf vooraf even aan te melden.

The-Holy-Spiritus-doperkerk-Sint-Jansteen-

Distilleerderij open voor publiek

Distilleerderij open voor publiek

Zelf distilleren kun je leren

Word jij enthousiast van brouwerijen en stokerijen en ambachtelijke alcoholische dranken? Of ben je meer iemand die wild wordt van streekgebonden natuurproducten, duurzame circulaire creaties en outside the box bestemmingsplannen voor verlaten kerken? Of ben jij juist die persoon die zich geregeld afvraagt welke 43 producten je van 1 appel kunt maken en hoe de mensheid uitgestorven tarwe en roggen rassen terug het landschap in krijgt? 

WIL JE IETS WETEN, PROEVEN OF DOEN?

Contact over

Adres
Hoofdstraat 4
4564 AP Sint Jansteen
info@theholyspiritus.com

Price Based Country test mode enabled for testing België. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari