Leveringen bij The Holy Spiritus

Bij The Holy Spiritus zijn bestellingen belangrijk en zeker de manier waarop jouw bestelling bij jou geleverd wordt. Hierdoor is gekozen om samen te werken met Post NL.

Post NL verzekerd extra zekerheid en gemak. Hiervoor is een handtekening voor ontvangst een meerwaarde. De notificatieservice geeft meer vertrouwen. Omdat wij hier alcoholproducten transporteren is een leeftijdscheck een wettelijke verplichting. Ook is jouw pakket verzekerd.
Post NL geeft jou de keuze dat je ook je pakket kunt ophalen op een postNL-locatie. Avondbezorging is ook mogelijk.

Kortom, niet enkel de verpakking is belangrijk, ook de manier van verzending geeft een grote meerwaarde en daar wil The Holy Spiritus graag aan meewerken. Wij garanderen ook dat jouw pakket maximum 1 dag nodig heeft om verstuurd te worden, dit wanneer jouw bestelling voor 16.00 uur binnenkomt. Dit buiten zondagen, feestdagen en vakantieperiodes (eveneens van het PostNL-punt). Ook rekening houden dat de producten die je besteld voorradig zijn.

The Holy Spiritus garandeert de levering aan PostNL en is niet verantwoordelijk voor de leveringen die voldaan worden door PostNL.

  • Algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden zijn van toepassing.
  • De verpakkingen van de afgebeelde artikelen kunnen afwijken.
  • Prijswijzigingen, zet- en drukfouten voorbehouden.