Horecabeurs Goes meets The Holy Spiritus

Bezoekers informatie

Bezoek gratis Horecabeurs Goes op maandag 6 en dinsdag 7 maart van 11:00 tot 19:00 uur. Horecabeurs Goes is dé vakbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen met een beursoppervlakte van 10.000 m2 en zo’n 200 exposanten uit de branches: horeca, recreatie en toerisme.

De 59e editie van Horecabeurs Goes op 6 en 7 maart 2023.

Horecabeurs Goes is dé vakbeurs van het Zuidwesten voor professionals uit de horeca, recreatie en toerisme. Het is de 12de keer op rij dat LMG Exhibitions de organisatie van Horecabeurs Goes op zich neemt. De komende editie is de 59ste en mede daarom beloofd de beurs sfeervoller te zijn dan ooit met een ruimte van 10.000 m2 beursoppervlakte verdeeld over de Noordzeehal en de Westerscheldehal. Hiermee is de beurs qua omvang terug op het niveau van enkele jaren geleden.

Diverse (toe)leveranciers aan de horeca, recreatie en toerisme presenteren de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Bij de beurs worden zo veel mogelijk partijen betrokken met als doel de kwaliteit van de horeca, recreatie en toerisme in Zuidwest- Nederland op hoog niveau te brengen én te houden. De beurs zet niet alleen de regio op de kaart, ook is zij een belangrijk platform om het bedrijfsleven en onderwijs met elkaar te verbinden. Horecabeurs Goes is dé plek om elkaar ontmoeten.

Er is tijdens de beurs volop aandacht voor lokaal geproduceerde ingrediënten en streekproducten. Waarin kwaliteit en authenticiteit voorop staan, gevolgd door service en loyaliteit. Tevens is de online omgeving niet meer weg te denken en ontstaan ook daarin steeds meer kansen en mogelijkheden.

De 59ste editie van Horecabeurs Goes beloofd een mooie en positieve editie te worden. Ondernemers in de kwaliteitsrestaurants en -hotels en ondernemers in de recreatieve en toeristische sector hebben steeds meer vertrouwen in de toekomst en  zin om te ondernemen. Creativiteit, gezond verstand en daadkracht vloeiden hieruit voort.

 

Wanneer:

6&7 maart 2023

11.00-19.00 uur

 

 

the-holy-spiritus-horeca-slijterijen-groothandel

 

 

Price Based Country test mode enabled for testing België. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari