The Holy Spiritus en Horeca Webzine

Wat in eerste instantie geheel onschuldig is begonnen als een hobby van Tom Genbrugge en Goderic Van den Brande veranderde al snel in een passie en heeft in 2018 geleid tot de oprichting van The Holy Spiritus BV. Dus niets vermoedende honing- & fruitdrankliefhebber, wees gewaarschuwd. Ben je ondanks deze milde waarschuwing toch gewoon te porren voor een verfrissend en fruitig avontuur? In dat geval lees dan zeker verder en maak kennis met onze nieuwste Premium Partner.

 

 

the-holy-spiritus-horeca-slijterijen-groothandel

The Holy Spiritus BV is gehuisvest in de voormalige Sint Johannes de Doper Kerk in Sint Jansteen. 

Maar je kan je nu toch wel afvragen vanwaar de keuze voor deze – toch wel bijzondere – locatie. Als je zo gepassioneerd bezig bent als Tom en Goderic met het bedenken van de meest uiteenlopende dranken voelt elke creatie als een geboorte. Toen ze dus nadachten over een locatie waardig genoeg om al deze dranken te herbergen, zijn ze allemaal de revue gepasseerd. 

Wolkenkrabbers, productieloodsen, industriële panden, statige herenhuizen, kerken, tempels en alle andere soorten gebedshuizen, oude winkelpanden en verlaten fabrieken uit de vorige eeuw. Geen van al die locaties konden hun goedkeuring dragen.

Maar toen Tom en Goderic weet kregen van een gebouw met een eigen lijflied werd hun nieuwsgierigheid opnieuw getriggerd. En toen ze het lied hoorden terwijl ze voor het eerst oog in oog stonden met dit bijzondere pand, wisten ze het meteen. 

Price Based Country test mode enabled for testing België. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari