Streekproducten

markt Zaterdag, 5 september 2020

De Streekproductenmarkt van zaterdag, 5 september 2020, tussen 10.00 en 13.00 uur, in de voormalige kerk van Sint Jansteen is spijtig genoeg afgelast.

Hiervoor bieden wij onze excuses aan voor de eventuele overlast dat hiermee veroorzaakt wordt en hopen wij op ieders respect.

Wanneer:

Zaterdag, 5 sepember 2020

Tussen 10.00 en 13.00 uur

Waar:

The Holy Spiritus bv

Hoofdstraat 4

4564 AP

Sint Jansteen (Hulst)

the-holy-spiritus-horeca-slijterijen-groothandel

Een mooi initiatief, een sfeervolle streekproductenmarkt … en dit in De voormalige kerk van Sint Jansteen (Hulst) … nu afgelast

De heren van The Holy Spiritus bv, die in de voormalige kerk van Sint Jansteen de reeds gekende streekproductenmarkten (elke eerste zaterdag van de maand intussen) organiseerden moeten tot hun spijt melden dat De Streekproductenmarkt van zaterdag, 5 september 2020 is afgelast.

Toch komt veel dankbaarheid en blijheid uit hun hart als zij terugdenken aan de mooie momenten voor, tijdens en na deze markten. Grootse dank aan alle standhouders die geholpen hebben om deze markten tot een mooi geheel te vormen. Hieruit zijn zelfs sterke vriendschappen uit gekomen. Eveneens dank aan alle bezoekers van deze markten die meegeholpen hebben tot het succes hiervan. Dankzij jullie zijn deze Streekproductenmarkten in de voormalige kerk van Sint Jansteen (Hulst) elke keer blijven groeien en kwam er steeds meer vertrouwen voor iedereen.

“Elk van jullie zijn een meerwaarde en wij hopen in de toekomst jullie nogmaals te mogen verwelkomen.” klinkt het uit de mond van de heren van The Holy Spiritus bv.

Nieuwe mogelijkheden bieden zich aan en hierin blijven de heren positief in geloven …

Grensoverschrijdende contacten en gesprekken zijn volop bezig en zorgen voor een ‘glowflow’ in deze voorbereidende periode.

Tijd om meer Schoonheid te kunnen realiseren; een periode van bezinning en Krachtevolutie; Wijsheid brengt raad zodat de toekomst zijn vruchten kan brengen, niet enkel voor The Holy Spiritus maar ook voor al diegene die tot op heden hun hulp hebben aangeboden en voor diegenen die het pad nog zullen kruisen. 

Hou jullie gezond, wees blij en gelukkig …